T +31 (0)20 497 90 90

Duurzaamheid

Duurzaamheid

MVO Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Van Deudekom Plastics vindt duurzaam ondernemen belangrijk. In de praktijk komt dit tot uiting door het maken van rechtvaardige en sociale afspraken, duurzaam inkopen en een strakke focus op het ontzien van het milieu. MVO is binnen Van Deudekom Plastics een bewustwordingsproces op maatschappelijk vlak, energie- en kostenbesparing.

Clean Sweep NRK
Met als motto ‘Iedere gram telt’ heeft de NRK (Nederlandse Rubber- en Kunststofindustrie) de regelhulp Clean Sweep ontwikkeld, waarbij van Deudekom Plastics zich recent heeft aangesloten. Deze online tool brengt in kaart waar rest- en zwerfafval kan ontstaan in de kunststof- en rubber verwerkende bedrijven en stelt concrete maatregelen voor om dit aan te pakken. Ieder lidbedrijf optimaliseert zo zijn bedrijfsvoering en beperkt rest- en zwerfafval binnen en buiten de poort. Dat is goed voor de eigen organisatie en draagt uiteindelijk bij aan minder afval in het milieu.

MegaTherm-daglichtsystemen
Een MegaTherm-daglichtsysteem is een slimme combinatie van verschillende MegaluX producten om zo de gewenste isolatiewaarde tot U-waarde van 0,50 W/m²K zelf te bepalen.

Een kant-en-klaar kwaliteitsproduct dat is opgebouwd uit een geïsoleerde lichtkoepel met een raam en een opstand. De kleur, vorm en het materiaal van de onderdelen kiest u zelf uit het brede MegaluX assortiment. De opstand, het raam en de koepel worden samen geleverd voor een perfecte afwerking en snelle installatie. Er zijn twee versies MegaTherm-daglichtsystemen beschikbaar: MegaTherm-PC (1) en MegaTherm-Glas (2).

Deze zijn zeer onderhoudsvriendelijk: aan de binnenzijde te onderhouden zoals een glasvenster en aan de buitenzijde zelfreinigend zoals alle lichtkoepels uit het assortiment MegaluX-lichtkoepels. Ze zijn geluids- en inbraakwerend, doorvalveilig en hebben een perfecte lucht- en waterdichtheid.

MegaTherm-PC en MegaTherm-Glas zijn tevens uitstekend toepasbaar bij bestaande lichtkoepels en opstanden, om de isolatiewaarde daarvan te verhogen.