T +31 (0)20 497 90 90

Overige

Overige

MegaluX Glasunit
MegaluX Glasunit is een compleet voorgemonteerd daglichtsysteem bestaande uit een polyester opstand met geintegreerde HR++ glasplaat.

De opstand heeft een lichte helling voor voldoende waterafloop en is voorzien van 40 mm PUR isolatie. Het geheel is afgewerkt met een blanke aluminium lijst. Met de standaard inplakflens is het geheel snel en eenvoudig op het dak te plaatsen.

MegaluX Vlakglasraam
Een MegaluX Vlakglasraam is een los raamwerk wat kan worden gecombineerd met alle MegaluX opstanden. Het glas loopt tot ver over de dagmaat door. Het MegaluX Vlakglasraam is uitstekend toepasbaar bij bestaande lichtkoepels en opstanden, om de isolatiewaarde daarvan te verhogen.

MegatubE
De MegatubE is een uniek systeem van MegaluX dat daglicht op voorheen onbereikbare plaatsen brengt. Dus in die ruimten die niet direct verlicht worden door ramen of traditionele lichtkoepels.

Met dit resultaat van eigen productontwikkeling zet MegaluX een bijzonder product in de markt, waarvoor in brede kring veel belangstelling bestaat. Immers, niets is binnenshuis zo sfeerbepalend als spreiding van toetredend daglicht.